Élj Tudatosan

 

Egyre gyakrabban halljuk, hogy ezt vagy azt csináljunk tudatosan, hozzunk tudatosan döntéseket, vásároljunk tudatosan, legyünk környezettudatosak, legyen közösség tudatunk stb. Élj tudatosan. Ezen kijelentést olvasva több kérdés is felmerülhet bennünk.

Mi az a tudat, illetve tudatosság?

Hogyan élhetnénk életünket tudatosan?

Hogy válhatunk tudatos, önmagunkért és a világunkért felelőséget vállalni tudó emberré?

Miképpen fejlődhet a tudatunk és élhetünk boldog, harmonikus, teljes életet?

 

Ha valaki szeretné megismerni önmagát – és a világot – , akkor elengedhetetlen, hogy fizikai-érzelmi-mentális folyamatait tudatosítsa, a célját támogatóakat megerősítse, az azt gátlóakat pedig megváltoztassa.

 

 

Létrehoztuk az Élj Tudatosan Facebook oldalt, melynek célja, hogy az oldalon megjelenő cikkek, információk, videók, jegyzetek segítségével gyakorlatias, a mindennapokba beépíthető módon segítsen abban, hogy életünket tudatosan éljük.  Élj Tudatosan Facebook

Hírek

Kapcsolódás Tábor!
2019. október 18 – 20.

------------------------------

Újra Himalájai Túra !
2019. augusztus 18 – szeptember 07.

A Himalája egy csodálatos világba enged betekintést, miközben önmagunk határait és azon túli világot is tapasztaljuk. Akarva akaratlan, látásmódunkra, érzékelésünkre erőteljes hatással van ez a külünleges világ. Gyere, próbáld ki te is !
------------------------------

Álmodjunk Közösen!

Álmodtunk egy olyan világról melyben boldogan élhetünk. Ahol a megosztottság helyett a megértés, a tudatlanság helyett a tudatosság a cél. Egy olyan közeget, ahol kiteljesedhet az egyén potenciálja, megvalósíthatja az álmait egy támogató közösség segítségével.
------------------------------
Kulturális Klub

Rendszeresen alkalmat kívánunk különféle kulturális programokon való együttes részvételre. A megosztás, az együttlét gazdagítja a programot!
Gyere velünk koncertre, múzeumba, színházba.
Az aktuális programokról a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

------------------------------

Kiránduló Klub

Gyere velünk kirándulni! Havonta, két havonta elmegyünk együtt valahova Budapest környékén, hogy kiszellőztessük a tüdőnket, feltöltődjünk a Természet Átható Erejével.
Az aktuális kirándulás részleteiről a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

Translate »