Élj Tudatosan Közösség

 

Az Élj Tudatosan Közösség, azon személyek társasága, akik fontosnak tartják, hogy életüket tudatosan éljék, vallási, nemzeti hovatartozástól függetlenül. Életszemléletükben megjelenik az integrál szemléletmód, melynek sajátossága, hogy nyitott, integráló.

A közösség tevékenységeit az élet 4 dimenziójában végzi.

  1. Belső munka, melyek során az egyénre, az önismeretre, önfejlesztésre fókuszálunk
  2. Egészséges életmód, melybe többek között beletartozik a táplálkozás, testmozgás is
  3. Közösségi programok (tanfolyamok, kurzusok, táborok, elvonulások)
  4. Szociális klubok (Főző, Kiránduló, Film, Tea stb.)

Az Élj Tudatosan Közösség nyitott, örömmel működik együtt minden olyan magánszeméllyel, társasággal, szervezettel, akik a fókuszt az együttműködésre teszik.

A Közösség tagjai számára fontos egymás véleményének, nézetének meghallgatása, a szeretetteljes légkör megteremtése, valamint nagy hangsúlyt tesz egymás támogatására, oly módon, hogy a bölcsességünket integráljuk az együttérzésünkkel, mely megnyilvánulhat anyagi, lelki és szellemi szinten is. Fontos egymás támogatása.

A Közösség tagja lehet bárki mindenféle elkötelezettség nélkül, akár online, akár fizikai szinten, akik a célkitűzéseinkkel azonosulni tudnak. Mindazonáltal léteznek olyan programok, szolgáltatások, mint pl. az Élj Tudatosan Könyvtár, melyet csupán a közösséget valamilyen formában támogatók vehetik igénybe.

Célkitűzésünk, hogy önismeretünket, tudásunk legjavát felhasználva mélyítsük megértésünket, nyissunk szívünket és tudatunkat és mindezen dolgok által segítséget, támogatást tudjunk nyújtani minden élő lény számára.

Nem terheljük egymást plusz elvárásokkal, de mindenki a maga megértési és megélési szintjén alkalmazza az Univerzális Törvényeket itt is. Ehhez mindig segítséget nyújtunk, hogy megértésünk mélyülhessen, rálátásunk és világlátásunk tágulhassék, szívünk és tudatunk lehetpségeinkhez képest határtalanra nyílhassék.

Fontos számunkra, hogy az elsajátított tudás saját tapasztalattá transzformálódhasson, hogy azt mindenki a mindennapi életében alkalmazni és kamatoztatni tudja.

 

Hírek

Kapcsolódás Tábor!
2019. október 18 – 20.

------------------------------

Újra Himalájai Túra !
2019. augusztus 18 – szeptember 07.

A Himalája egy csodálatos világba enged betekintést, miközben önmagunk határait és azon túli világot is tapasztaljuk. Akarva akaratlan, látásmódunkra, érzékelésünkre erőteljes hatással van ez a külünleges világ. Gyere, próbáld ki te is !
------------------------------

Álmodjunk Közösen!

Álmodtunk egy olyan világról melyben boldogan élhetünk. Ahol a megosztottság helyett a megértés, a tudatlanság helyett a tudatosság a cél. Egy olyan közeget, ahol kiteljesedhet az egyén potenciálja, megvalósíthatja az álmait egy támogató közösség segítségével.
------------------------------
Kulturális Klub

Rendszeresen alkalmat kívánunk különféle kulturális programokon való együttes részvételre. A megosztás, az együttlét gazdagítja a programot!
Gyere velünk koncertre, múzeumba, színházba.
Az aktuális programokról a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

------------------------------

Kiránduló Klub

Gyere velünk kirándulni! Havonta, két havonta elmegyünk együtt valahova Budapest környékén, hogy kiszellőztessük a tüdőnket, feltöltődjünk a Természet Átható Erejével.
Az aktuális kirándulás részleteiről a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

Translate »