Fórum Szabályzat

Az Élj Tudatosan Fórum szabályzata

A fórumba csak regisztrált tagok írhatnak. A regisztrációhoz egy még nem foglalt felhasználói névre, jelszóra és egy működő e-mail címre van szükség, valamint a fórum szabályzatának elfogadására. Kérjük, hogy a regisztrációkor fényképet is tölts fel magadról a könnyebb felismerhetőség és az írásod vállalása érdekében.

 

Szabályzat

1. A fórum használata ingyenes. A megadott e-mail címeket harmadik félnek nem adjuk ki.

2. Ügyelj arra, hogy már létező felhasználói névhez nagyon hasonló új névvel lehetőleg ne regisztrálj, mert későbbiekben ez bonyodalmat okozhat. Továbbá nem engedélyezett olyan felhasználói nevet választani, amely más személyiségi jogait sérti, vagy vulgáris, kulturálatlan, faji, vallási, politikai vagy egyéb megkülönböztetésre alkalmas szót/szavakat tartalmaz!

3. Ne küldj olyan hozzászólást, amely a fórum megjelenését vagy használhatóságát rombolja. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a regisztrációnál megadott e-mail címre üzeneteket küldjünk a fórum működésével kapcsolatban.

4. Az üzenetekben, bejegyzésekben, kérjük kerüld a személyeskedést, a kulturálatlan viselkedést, az obszcén és vulgáris szavak alkalmazását, a faji, nemzeti, vallási, nemi, politikai és egyéb megkülönböztetést. Ezen hozzászólásokat a moderátorok felszólítás nélkül törlik a fórumról. Szigorúan tilos bármilyen törvénysértő, illegális tevékenység, törvénysértés elkövetésére bujtó megjegyzések beírása, vagy ilyen tartalommal rendelkező képek, weboldalak linkelése, vagy arra hivatkozás. Ilyen esetekben felszólítás nélkül kitiltjuk a felhasználót.

5. Kérjük a hozzászólásokat a megfelelő topic-ba írd, hogy könnyen átlátható, követhető legyen. Valamint arra kérünk, hogy a fórumot ne használd reklámozásra. Ha mégis így teszel, akkor a moderátorok törlik a  bejegyzésed, amennyiben többször előfordul, úgy törölnek a felhasználók közül.

6. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a fórum mentes legyen a vulgáris szavaktól, kulturálatlan hozzászólásoktól, de a fórumra írt hozzászólások tartalmáért és hitelességéért nem vállalunk felelősséget.

7. A fórum szabályzatának módosításának jogát fenntartjuk, melyről itt, a szabályzatban adunk tájékoztatást.

Javaslatok a fórum használatához

 

1. A hozzászólásokat közérthetően, jól átgondoltan röviden, tömören érdemes megfogalmazni, mivel a hosszú üzeneteket általában kevesebben olvassák el.

2. Kerüljük az értelmetlen vitákat, igyekezzünk segítőkészen hozzászólni egy-egy témához, válaszolni egy-egy feltett kérdésre.

3. Kérjük, hogy ne közölj a hozzászólásban, vagy annak részében a témához nem kapcsolható dolgokat. Ha nem találsz olyan témát, topic-ot ahová mondandódat el tudnád helyezni, létrehozhatsz egyet a megfelelő helyen.

4. Új topic, téma létrehozásakor kerüld a túl általános elnevezéseket, próbálj meg minél egyértelműbb címeket kitalálni. A témákat a megfelelő rovatokba kérjük elhelyezni!

 

Hírek

Kapcsolódás Tábor!
2019. október 18 – 20.

------------------------------

Újra Himalájai Túra !
2019. augusztus 18 – szeptember 07.

A Himalája egy csodálatos világba enged betekintést, miközben önmagunk határait és azon túli világot is tapasztaljuk. Akarva akaratlan, látásmódunkra, érzékelésünkre erőteljes hatással van ez a külünleges világ. Gyere, próbáld ki te is !
------------------------------

Álmodjunk Közösen!

Álmodtunk egy olyan világról melyben boldogan élhetünk. Ahol a megosztottság helyett a megértés, a tudatlanság helyett a tudatosság a cél. Egy olyan közeget, ahol kiteljesedhet az egyén potenciálja, megvalósíthatja az álmait egy támogató közösség segítségével.
------------------------------
Kulturális Klub

Rendszeresen alkalmat kívánunk különféle kulturális programokon való együttes részvételre. A megosztás, az együttlét gazdagítja a programot!
Gyere velünk koncertre, múzeumba, színházba.
Az aktuális programokról a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

------------------------------

Kiránduló Klub

Gyere velünk kirándulni! Havonta, két havonta elmegyünk együtt valahova Budapest környékén, hogy kiszellőztessük a tüdőnket, feltöltődjünk a Természet Átható Erejével.
Az aktuális kirándulás részleteiről a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

Translate »