Gyere Velünk Indiába

Az elmult 5 evben keresztul-kasul beutaztuk Indiat, eljutva olyan reszeire is, ahol feher emberek meg nemigen jartak. Itt letunk soran ismerkedtunk az indiai emberek kultúrájával, eletmodjaval, gondolkodasmodjaval. Együtt éltünk családokkal. Eljutottunk a vallasokhoz kotodo szent helyekre es a gyakorlok altal feltoltott energetikai  teruletekre is.

 

Szamunkra a legfontsabb onmagunk es a vilag megismerese, a kondicionaltsagaink elengedese, a tudatunk tagitasa, masokhoz valo csatlakozas volt es nyitott, elfogado allapot kikristalyositasa.

 

Evek ota szervezunk kis csoportos utakat Indiaba, hogy masok is megtapasztalhassak azt, amit csak itt lehet :)

 

2019 evben szervezett 3 hetes utak:

  1. Del-Indiai korut. 2019. marcius. Del Indiai a kenyeztetesrol szol, ahol a meleg oceanban furdunk a Bengali obolben, ayurvedikus masszazst kapunk Keralaban, dzsungel levegot szivhatunk es teaultetvenyekrol frissen szedett teat ihatunk. Kozben meglatogatunk szent templomokat, Unescos teruleteket, es kozben megnyilhatunk a szeretetteljes, raeros, nyugodt, kozvetlenul kapcsolodo indiai letezes fele. Reszletes info: http://aranyhegy.com/del-india-korut

2. Eszak-India szent varosai. 2019. aprilis

Egy utazasokkal teli tura, ahol vegig jarjuk India hires helyeit. Megnezzuk a szerelem szimbolumat – a Taj Mahalt, a buddhista zarandokhelyeket Bodgayat es Sarnatot (Buddha megvilagosodasanak es elso tanitasanak helyei), a Hinduk egyik fo varosat Varansit, a szikh vallas kozpontjat – az amritsari arany templomot, a Dalai Lama lakhelyet.

reszletek: http://aranyhegy.com/eszak-india-korut

 

3. Himalajai zarandoklat 2019. junius.

A Himalaja fennseges hegyei kozott mar a puszta letezes is felemelo. Olyan helyekre kirandulunk majd el, ahol kulonleges dolgok tortennek, ahova komoly gyakorlok jarnak, ahol szent emberek laknak. Fel zarandokolunk a több mint 4.000 meter magasan levo Hemkundra, ahol  a 10. szikh guru megvilagosodott. Bemegyunk a Hinduk legszentebb templomaba, a 3.400 meteren levo Badrinatba. A hatas lelegzetelallito es atalakito.

http://aranyhegy.com/programok/himalaja-zarandoklat

 

 

 

Eseménynaptár

eseménynaptár

Hírek

Álmodjunk Közösen!

Álmodtunk egy olyan világról melyben boldogan élhetünk. Ahol a megosztottság helyett a megértés, a tudatlanság helyett a tudatosság a cél. Egy olyan közeget, ahol kiteljesedhet az egyén potenciálja, megvalósíthatja az álmait egy támogató közösség segítségével.
------------------------------
Kulturális Klub

Rendszeresen alkalmat kívánunk különféle kulturális programokon való együttes részvételre. A megosztás, az együttlét gazdagítja a programot!
Gyere velünk koncertre, múzeumba, színházba.
Az aktuális programokról a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

------------------------------

Kiránduló Klub

Gyere velünk kirándulni! Havonta, két havonta elmegyünk együtt valahova Budapest környékén, hogy kiszellőztessük a tüdőnket, feltöltődjünk a Természet Átható Erejével.
Az aktuális kirándulás részleteiről a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

Translate »