Könyv felajánlása

A tagság feltétele, hogy a leendő tag egy könyvet felajánljon a Könyvtár részére, amiért cserébe egy évig díjmentesen kölcsönözhet ki korlátlan számú könyvet (egyet egyidőben).

Amennyiben több könyvet is fel szeretnél ajánlani a Könyvtár és a Könyvtár tagok számára, úgy erre lehetőség van. Örömmel fogadunk bárahány olyan könyvet, mely az alábbi feltételeknek megfelel.

 

Könyvfelajánlás módja

 

Kérjük, hogy e-mailben (eljtudatosan kukac aranyhegy pont com) küld el a felajánlandó könyv címét és szerzőjét. A Könyvtár kezelője jelezni fogja, hogy be tudja-e fogadni azt és egyeztetni tudtok az átadás részleteiről.

 

Milyen könyveket fogad be az Élj Tudatosan Könyvtár?

 

A Könyvtár örömmel fogadja az adományokat, melyek kiválasztásához az alábbi elvek segítenek számodra:

 

Mivel a könyvtár célja, hogy olyan könyvek kikölcsönzését tegye lehetővé, melyek emelik az Olvasó tudatosságát, mélyítik megértését, tágítják világlátását, ezért elsősorban olyan könyveket várunk, melyek ezeket támogatják.

A Könyvtár célja továbbá, hogy ötleteket nyújtson tartalmas hobbitevékenységekhez, támogassa a képességek, készségek fejlesztését, segítse a világ működésével kapcsolatos ismeretek bővítését.

Támogatott témák (műfajtól függetlenül ezeket a témákat részesíti előnyben a Könyvtár. Ezen kívüli témák is befogadhatóak):

 

–          Spiritualizmus

–          Önfejlesztés

–          Meditáció

–          Ezotéria

–          Önismeret

–          Egészség

–          Pszichológia

–          Filozófia

 

Kizárások (Az ilyen témájú könyveket a Könyvtár nem tudja befogadni):

 

–          Háborús

–          Krimi

–          Pornográf

–          Politikai

–          Uszító, kirekesztő

–          Negatív világképet erősítő, stb.

 

Hírek

Kapcsolódás Tábor!
2019. október 18 – 20.

------------------------------

Újra Himalájai Túra !
2019. augusztus 18 – szeptember 07.

A Himalája egy csodálatos világba enged betekintést, miközben önmagunk határait és azon túli világot is tapasztaljuk. Akarva akaratlan, látásmódunkra, érzékelésünkre erőteljes hatással van ez a külünleges világ. Gyere, próbáld ki te is !
------------------------------

Álmodjunk Közösen!

Álmodtunk egy olyan világról melyben boldogan élhetünk. Ahol a megosztottság helyett a megértés, a tudatlanság helyett a tudatosság a cél. Egy olyan közeget, ahol kiteljesedhet az egyén potenciálja, megvalósíthatja az álmait egy támogató közösség segítségével.
------------------------------
Kulturális Klub

Rendszeresen alkalmat kívánunk különféle kulturális programokon való együttes részvételre. A megosztás, az együttlét gazdagítja a programot!
Gyere velünk koncertre, múzeumba, színházba.
Az aktuális programokról a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

------------------------------

Kiránduló Klub

Gyere velünk kirándulni! Havonta, két havonta elmegyünk együtt valahova Budapest környékén, hogy kiszellőztessük a tüdőnket, feltöltődjünk a Természet Átható Erejével.
Az aktuális kirándulás részleteiről a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

Translate »