Meditáció

20149002_1399184233496929_1491432017_o

“Hagyjuk, hogy a meditáció segítségével meglássuk a valóságot, kapcsolódjunk valódi önmagunkhoz, felébresszük az igazi örömöt, elengedjük a szükségtelent.”

Meditációs nap: 2017. július 23. vasárnap (vezetett meditáció Renivel)

A megfogalmazott kívánságok szerint Reni egy egynapos vezetett meditációt fog tartani Monoron július 23-n, vasárnap 09.00 – 18.00.

A program: energia felkeltése és keringetése, a test átmozgatása, láb és derék nyújtása, ülő meditáció vezetéssel, ebéd. Fókusz: Ki vagyok én?

Hozzájárulási díj / helyszín:

Egy napos meditáció (július 23. 09:00 – 18:00) 9.000 Ft (tartalmazza a vegetáriánus ebédet, teát és a programvezetést). Helyszín: Monor (Budapesttől 30 km), utazás telekocsi rendszerrel vagy busz/vonat (30 perc)

Jelentkezés e-mailben: renata.berki@gmail.com

Várunk szeretettel!

Örömteljes létezést kívánunk:

Berki Renáta és Varga István

 

meditacio1

Meditációs hétvége: 2017. augusztus 04-06. (csendes meditáció Istvánnal)

   István egy péntek estétől vasárnap estig tartó hétvégi meditációs elvonulást tart a téli meditációs elvonulások folytatásaként, azaz a meditációt leborulással, nyújtással kombináljuk, melyek elsősorban a meditációban ülést támogatják, és erősítéssel, melyeket ugyancsak az ülőmeditációban tartózkodást segítik. Természetesen az elmaradhatatlan reggeli teaszertartás és annak hangulata és az idézetekkel való találkozás is része marad a hagyománynak. A maximális létszám 8 fő, mely jelentkezési sorrendben telik be.

 

Az igaz útra nem könnyű rátalálni, és ha rátaláltunk, nem könnyű rajta maradni. Csupán a fejünkben lévő tudással soha nem érhetjük el az Igazságot, mely minden létező forrása. Az olvasmányok, tanítók, mesterek „csupán” mankók, amik, és akik segíthetnek az Út rátalálására. Ugyanakkor kondicionálhatják is az emberek tudatát és elvehetik a keresők kedvét az igazság keresésétől. A legtöbb ember könnyen elveszíti a kedvét és felhagy a próbálkozással, még mielőtt megtalálná a forrást vagy eltévelyedik az elme világának útvesztőiben. És persze vannak olyanok, aki némi tudással és tapasztalattal a batyujukban önhitté és magabiztossá válnak, ezáltal letévedve a megvilágosodás ösvényéről.

Milyen út vezet a megvilágosodáshoz, ha a nagyszerű útnak nincs kapuja?! Az egyik módszer a közvetlen út, a nyílegyenes ösvény. Az Itt és a Most ösvénye. Aki a madár csiripelését hallja, nem férfi és nem nő, nem jó és nem rossz, nem gazdag és nem szegény, nem tanult és nem tanulatlan, nincs formája, egy Igaz Ember.

 

Hozzájárulási díj / helyszín:

Hétvégi meditáció (aug. 04. 18:00 – aug. 06. 18:00) 15 ezer Ft, mely tartalmazza a szállást, vegetáriánus étkezést és a teákat is. Helyszín: Csobánka, családi házban. Szállás ágyon vagy matracon.

 

Jelentkezés e-mailben: dvistvan108@gmail.com

 

Várunk szeretettel!

Örömteljes létezést kívánunk:

Reni és István

Tel: 06.30.457-4018

www.aranyhegy.comwww.eljtudatosan.org

 

Hírek

Kapcsolódás Tábor!
2019. október 18 – 20.

------------------------------

Újra Himalájai Túra !
2019. augusztus 18 – szeptember 07.

A Himalája egy csodálatos világba enged betekintést, miközben önmagunk határait és azon túli világot is tapasztaljuk. Akarva akaratlan, látásmódunkra, érzékelésünkre erőteljes hatással van ez a külünleges világ. Gyere, próbáld ki te is !
------------------------------

Álmodjunk Közösen!

Álmodtunk egy olyan világról melyben boldogan élhetünk. Ahol a megosztottság helyett a megértés, a tudatlanság helyett a tudatosság a cél. Egy olyan közeget, ahol kiteljesedhet az egyén potenciálja, megvalósíthatja az álmait egy támogató közösség segítségével.
------------------------------
Kulturális Klub

Rendszeresen alkalmat kívánunk különféle kulturális programokon való együttes részvételre. A megosztás, az együttlét gazdagítja a programot!
Gyere velünk koncertre, múzeumba, színházba.
Az aktuális programokról a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

------------------------------

Kiránduló Klub

Gyere velünk kirándulni! Havonta, két havonta elmegyünk együtt valahova Budapest környékén, hogy kiszellőztessük a tüdőnket, feltöltődjünk a Természet Átható Erejével.
Az aktuális kirándulás részleteiről a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

Translate »