Nyári tábor 2015

 2015. augusztus 19-23-n nyári tábor lesz !!
  A tábor során alkalmunk lesz mélyíteni az önismeretünket, kapcsolódhatunk másokhoz, rugalmasabbakká válhatunk, erősíthetjük a koncentrációnkat és a megértésünket a meditációk segítségével, megpihenhetünk a csendben egy tea társaságában, erősíthetjük a testünket jógával és Tai Chival,  énekelhetünk – mantrákat – a tábortűznél zenei kísérettel.
Lehetőség nyílik elméleti és gyakorlati ismeretek mélyítésére és naponta 2 órában masszázst tanulhatunk Viktortól, mely segítségével önmagunk és barátaink energia áramlását aktivizálhatjuk.
Helyszín: Tinnye
Hozzájárulási költség: Augusztus 12-ig bezáró jelentkezéssel 35.000 Ft/5 nap, mely tartalmazza a napi háromszori vegetáriánus étkezést, a szállás díját és a programok vezetését. Augusztus 12. utáni jelentkezés esetén 40.000 Ft. Ha valaki csak egyes napokra jön, akkor 8.000 Ft/nap.
A hely korlátozott, 20 fő fér el a házban, résztvevői lehetőség biztosítása a jelentkezés sorrendjében történik. A jelentkezés 10.000 Ft előleg befizetésével és email küldésével válik érvényessé, melyet szerdánként a Buddhista Főiskolán tudsz átadni 18.00 – 21.00, avagy utalással. (bankszámlaszám Arany Hegy Alapítvány Erste Bank 11600006-00000000-09108741).
Várunk szeretettel:
Ren​áta és István​
Hírek

Kapcsolódás Tábor!
2019. október 18 – 20.

------------------------------

Újra Himalájai Túra !
2019. augusztus 18 – szeptember 07.

A Himalája egy csodálatos világba enged betekintést, miközben önmagunk határait és azon túli világot is tapasztaljuk. Akarva akaratlan, látásmódunkra, érzékelésünkre erőteljes hatással van ez a külünleges világ. Gyere, próbáld ki te is !
------------------------------

Álmodjunk Közösen!

Álmodtunk egy olyan világról melyben boldogan élhetünk. Ahol a megosztottság helyett a megértés, a tudatlanság helyett a tudatosság a cél. Egy olyan közeget, ahol kiteljesedhet az egyén potenciálja, megvalósíthatja az álmait egy támogató közösség segítségével.
------------------------------
Kulturális Klub

Rendszeresen alkalmat kívánunk különféle kulturális programokon való együttes részvételre. A megosztás, az együttlét gazdagítja a programot!
Gyere velünk koncertre, múzeumba, színházba.
Az aktuális programokról a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

------------------------------

Kiránduló Klub

Gyere velünk kirándulni! Havonta, két havonta elmegyünk együtt valahova Budapest környékén, hogy kiszellőztessük a tüdőnket, feltöltődjünk a Természet Átható Erejével.
Az aktuális kirándulás részleteiről a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

Translate »