Együtt-Lét

 

 

1381481_704976169595728_6189099202093125319_n

Következő időpont: 2015. május 02. 19:00-22:00

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

 

A következő Együtt-Léten a lábaink után a hangszálainkat mozgatjuk meg. :)

Az est házigazdája: a Kundalini Jógaközösség

„Énekelni jó. Az éneklés felszabadít, megnyitja a szívet, összeköt és örömmel tölt el. Univerzális nyelv, amely ledönt minden határt, amit az elme felállít. Boldogok, akik énekelnek… :)
S, ha mantrákat éneklünk, annak további gyógyító hatásai is vannak!

A Világegyetemben minden folyamatosan mozgásban van, rezeg, egy adott frekvencián. Így minden érzelmünk is egy adott rezgésszintet képvisel az elménkben. Amikor mantrákat zengetünk, akkor a szavakban rejlő pozitív energiákra hangoljunk testünket, elménket, pszichénket. Függetlenül attól, hogy ismerjük-e a szavak jelentését, azokat zengetve a bennük rejlő minőséget sugározzuk mi magunk is, s mintegy mágnesként vonzzuk magunkhoz azt, amit rezgetünk (boldogság, bőség, biztonság, szeretet, stb.)

„A mantrák tudománya azon a tudáson alapszik, mely szerint a hang egy energiaforma, melynek energiája, struktúrája és ereje van, s ami előre kiszámítható hatással van a csakrákra és az emberi pszichére.” Yogi Bhajan

Ezen az estén szeretnénk betekintést nyújtani Neked a kundalini jógában használt gurmukhi mantrák varázslatos, gyógyító és sokszínű világába.

Azt est interaktív, nem koncert, hanem együtt rezgés, zengetés, éneklés! Nem kell tudnod énekelni hozzá, csak lélegezz és engedd, hogy a szíved hangja előbújjon Belőled! Vagy csak nyisd meg Magad és engedd, hogy a mantrák rezgései átjárjanak!

Az éneklés mellett, számíthatsz egy kis mozgásra is (gyere kényelmes ruhában), légzésre, mókára és kacagásra…

Várunk szeretettel!”

Május 2. szombat, 19:00-22:00
MagNet Közösségi Ház, Andrássy út 98.

Az este adományos jellegű.
Kérlek lehetőségeid szerint járulj hozzá az eseményhez minimum 500-1000 forinttal, mert az est a hozzájárulásokból tartja fenn magát.

 

Álmodtunk egy helyet, egy találkozóhelyet a szombat estében, ahova jó elmenni, ahol jó lenni, ahol kedves emberek vannak, ahol szép a zene, ahova jó egyedül elmenni, ahova jó együtt elmenni, egy oázist a heti pörgés után, egy helyet, ahova jó megérkezni, ahol otthon lehetünk.
Szeretnénk ebbe élőzenét tenni, jó teákat, és érdekes programokat, alulról építkezve. Szeretnénk megteremteni a teret, amibe bele lehet tenni a jót, a szépet, a kedvest.
Megtaláltuk a Magnet Közösségi Ház nagytermét, ami egy kastélyban van az Andrássy úton, ami szerintünk az egyik legszebb és legtisztább szabad tér a városban.
És találtunk időpontot, kéthetente szombaton, héttől tízig.
Gyertek el, legyünk együtt, teremtsük meg együtt a helyet, ahol együtt tudunk lenni, ahova érdemes eljönni, ha esik, ha fúj, ha nagyon kellemes odakint.

Hírek

Kapcsolódás Tábor!
2019. október 18 – 20.

------------------------------

Újra Himalájai Túra !
2019. augusztus 18 – szeptember 07.

A Himalája egy csodálatos világba enged betekintést, miközben önmagunk határait és azon túli világot is tapasztaljuk. Akarva akaratlan, látásmódunkra, érzékelésünkre erőteljes hatással van ez a külünleges világ. Gyere, próbáld ki te is !
------------------------------

Álmodjunk Közösen!

Álmodtunk egy olyan világról melyben boldogan élhetünk. Ahol a megosztottság helyett a megértés, a tudatlanság helyett a tudatosság a cél. Egy olyan közeget, ahol kiteljesedhet az egyén potenciálja, megvalósíthatja az álmait egy támogató közösség segítségével.
------------------------------
Kulturális Klub

Rendszeresen alkalmat kívánunk különféle kulturális programokon való együttes részvételre. A megosztás, az együttlét gazdagítja a programot!
Gyere velünk koncertre, múzeumba, színházba.
Az aktuális programokról a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

------------------------------

Kiránduló Klub

Gyere velünk kirándulni! Havonta, két havonta elmegyünk együtt valahova Budapest környékén, hogy kiszellőztessük a tüdőnket, feltöltődjünk a Természet Átható Erejével.
Az aktuális kirándulás részleteiről a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

Translate »