Gyakorló Nap

​​Rendszeres időkozonként Gyakorló Napot tartunk egy-egy tudati-érzelmi-energetikai területre fókuszálva. Az időpontokat megtalálod már előre betervezve az eseménynaptárban.
A kovetkező ilyen Gyakorlati Nap időpontja: 2016. július 30. 09.00 – 18.00
Itt a helyed, ha úgy érzed, lehet még javítani a párkapcsolati helyzeteden, a másokkal való együttmukodeseden, ha nem mindig vagy örömteli állapotban.

joy

Ez alkalommal ​a keresztcsonti csakra pozitív tudatállapotához tartozó ​Rugalmasságot, a Másokkal való könnyű kapcsolódást, a Yin és Yang erők harmonikus kezelését, a Kreativitást és Spontaneitást fogjuk erősíteni.

A nap folyamán páros, csoportos és egyedüli gyakorlatokat fogunk végezni, tobbet kozott jóga asanakat, energetikai gyakorlatokat, vizualizációs gyakorlatot, meditációt, megfigyelő gyakorlatot.
Helyszín: Monor (30 km-re, fél órára Budapesttől)
Hozzájárulási díj: 7.000 Ft (mely tartalmazza az ebédet, a hely költségeit és a foglalkozások vezetésének díját).
Kérjük, hogy amennyiben szeretnél részt venni az eseményen, email-en jelezd számunkra (renata.berki@gmail.com)

Várunk Szeretettel:

Renáta és István

Hírek

Kapcsolódás Tábor!
2019. október 18 – 20.

------------------------------

Újra Himalájai Túra !
2019. augusztus 18 – szeptember 07.

A Himalája egy csodálatos világba enged betekintést, miközben önmagunk határait és azon túli világot is tapasztaljuk. Akarva akaratlan, látásmódunkra, érzékelésünkre erőteljes hatással van ez a külünleges világ. Gyere, próbáld ki te is !
------------------------------

Álmodjunk Közösen!

Álmodtunk egy olyan világról melyben boldogan élhetünk. Ahol a megosztottság helyett a megértés, a tudatlanság helyett a tudatosság a cél. Egy olyan közeget, ahol kiteljesedhet az egyén potenciálja, megvalósíthatja az álmait egy támogató közösség segítségével.
------------------------------
Kulturális Klub

Rendszeresen alkalmat kívánunk különféle kulturális programokon való együttes részvételre. A megosztás, az együttlét gazdagítja a programot!
Gyere velünk koncertre, múzeumba, színházba.
Az aktuális programokról a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

------------------------------

Kiránduló Klub

Gyere velünk kirándulni! Havonta, két havonta elmegyünk együtt valahova Budapest környékén, hogy kiszellőztessük a tüdőnket, feltöltődjünk a Természet Átható Erejével.
Az aktuális kirándulás részleteiről a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

Translate »