Heti meditáció

2014. szeptember 24-én szerdától ismét indul az Élj Tudatosan Meditációs kurzus.

Találkozásaink alkalmával megismerkedünk a meditáció alapjaival. Az elméletet gyakorlás fogja követni minden alkalommal. Így a teljesen kezdők (újrakezdők) és haladók számára egyaránt hasznos lehet a részvétel. Kortól, előzetes tapasztalattól, gyakorlási szinttől függetlenül mindenkit szeretettel látunk.

Mindazok számára ajánljuk, akik szeretnének megismerni egy térképet, melynek ismeretében el tudunk igazodni a különféle meditációs módszerek között. Tudatosíthatjuk a meditáció célját, eszközeit és lehetőségeit, megismerhetjük a kapcsolatot a meditációs gyakorlatok és azok mindennapi életünkre kifejtett különféle hatásai között. Az alapoktól elindulva megismerjük a relaxáció különböző szintjeit és irányait, a különbséget a relaxáció és a meditációs tudatállapotok között. Vesszük a meditációs állapot létrejöttének feltételeit, s a különféle meditációs technikákat is.

A meditáció többek között segít számunkra, hogy erősödjön belső középpontunk, melynek segítségével érzelmileg stabilabbak, a külső körülmények által kimozdíthatatlanok leszünk. Általa tudatosíthatjuk igaz természetünket és megismerhetjük személyiségünket, így az abszolút és a relatív világban egyaránt harmonikusan létezhetünk. Elkötelezettségünk mértékétől függően öröm- és szeretetteljessé tehetjük mindennapi életünket, vagy azon túl elérhetjük az Egység, a folyamatos, kondicionálatlan öröm állapotát, a határtalan teret, s jelenlétet.

Időpontja: minden szerdán 20.00 – 21.00 (az Integral Tai-Chi edzés után)

Helyszíne: TK Buddhista Főiskola Kollégium K1-es terem, (Budapest IX.ker., Börzsöny u. 11.)

 

Várunk szeretettel az Élj Tudatosan Közösség nevében:

BAndi_2013_oktober

Balassa Andrea

meditációs kurzusvezető

www.aranyhegy.com

tel: 06(30) 931-5153

FB: elj tudatosan, aranyhegy

A meditációról részletesen itt olvashatsz.

Hírek

Kapcsolódás Tábor!
2019. október 18 – 20.

------------------------------

Újra Himalájai Túra !
2019. augusztus 18 – szeptember 07.

A Himalája egy csodálatos világba enged betekintést, miközben önmagunk határait és azon túli világot is tapasztaljuk. Akarva akaratlan, látásmódunkra, érzékelésünkre erőteljes hatással van ez a külünleges világ. Gyere, próbáld ki te is !
------------------------------

Álmodjunk Közösen!

Álmodtunk egy olyan világról melyben boldogan élhetünk. Ahol a megosztottság helyett a megértés, a tudatlanság helyett a tudatosság a cél. Egy olyan közeget, ahol kiteljesedhet az egyén potenciálja, megvalósíthatja az álmait egy támogató közösség segítségével.
------------------------------
Kulturális Klub

Rendszeresen alkalmat kívánunk különféle kulturális programokon való együttes részvételre. A megosztás, az együttlét gazdagítja a programot!
Gyere velünk koncertre, múzeumba, színházba.
Az aktuális programokról a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

------------------------------

Kiránduló Klub

Gyere velünk kirándulni! Havonta, két havonta elmegyünk együtt valahova Budapest környékén, hogy kiszellőztessük a tüdőnket, feltöltődjünk a Természet Átható Erejével.
Az aktuális kirándulás részleteiről a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

Translate »