Kommunikációs tábor

Kommunikációs tábor 2016. július 22-24.

 

communicationA legtöbb probléma életünkben a nem tiszta kommunikációnkban gyökerezik, és azon keresztül nyilvánul meg. Sok esetben mi magunk sem tudunk arról, hogy amit mondunk miből ered, milyen régmúltból eredő hatások befolyásolják, manipulálják kommunikációnkat, gondolatainkat, érzelmeinket, tetteinket, döntéseinket, azon oknál fogva, hogy nem ismerjük kellően magunkat, azaz nincs elegendő önismeretünk.

A 3 nap során a fókusz a kommunikáción lesz kiegészítve olyan ősi energetikai és légző gyakorlatokkal, melyek együttesen hozzájárulnak önismeretünk mélyüléséhez, ezáltal jobb dontéshozatalhoz, valamint ahhoz, hogy tisztábban fejezzük ki mindazt, ami bennünk van, legyen szó az érzelmeink, gondolataink, ötleteink kifejezéséről.

 

Mit kaphatsz a kommunikációs tábortól?

–          Jobban megérthetnek Téged Mások

–          Jobban megértesz Te Másokat

–          Megtanulhatod, hogy miképpen járulhatsz hozzá  kommunikációd finomításán keresztül ahhoz, hogy tartós, kedvező változásokat idézz elő saját életedben és ezáltal a környezetedben is.

–          Megismerkedhetsz a másokkal való kommunikáció egy másik módjával

–          Elsajátíthatsz technikákat, hogy jobban kifejezd mindazt, ami benned van

–          Megtanulhatod a hallgatás azon mélységét, amikor megérzed, hogy a másik fél mit is szeretne kifejezni valójában

–          Megtanulhatod, hogy miképpen tudsz segíteni úgy másokon, hogy ők nyíljanak meg, adják meg maguknak a kérdéseikre a „tokéletes” választ

–          Tudatosíthatjuk, hogy kommunikációnk során hányszor és miként befolyásol, manipulál minket az elménk

communication4

A tábor gyakorlat orientált, így a tanultakat az „életben” is kipróbáljuk, csiszoljuk, tudatosítsuk. Páros és csoportos gyakorlatok, videós felvételek visszatekintése és más módszerek segítenek a jobb rálátásban és elsajátításban.

A 3 nap során lehetőség lesz személyes konzultációra egyéneknek és pároknak is, utóbbi esetben négyesben ülünk le megbeszélni és feloldani a párkapcsolat során felmerülő problémákat, elakadásokat.

Tábor időpontja: 2016. július 22-24-ig

Helyszín: Tinnye, Damjanich utca 13.
Érkezés: 22-én, péntek 9 óra
Tábor vége: 24-én, vasárnap 18 óra
Tábor díj: 7000Ft/fő/nap július 15-ig való jelentkezés, illetve előleg utalása esetén.
július 16-tól 8 ezer Ft/fő/nap
Tábor előleg: 7 ezer Ft, melyet az Arany Hegy Alapítvány bankszámlaszámára kérjük átutalni.
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-09108741 Erste Bank.

Szeretettel várunk:

Reni és István

06 30 457-4018

 

kommunikacio

Hírek

Kapcsolódás Tábor!
2019. október 18 – 20.

------------------------------

Újra Himalájai Túra !
2019. augusztus 18 – szeptember 07.

A Himalája egy csodálatos világba enged betekintést, miközben önmagunk határait és azon túli világot is tapasztaljuk. Akarva akaratlan, látásmódunkra, érzékelésünkre erőteljes hatással van ez a külünleges világ. Gyere, próbáld ki te is !
------------------------------

Álmodjunk Közösen!

Álmodtunk egy olyan világról melyben boldogan élhetünk. Ahol a megosztottság helyett a megértés, a tudatlanság helyett a tudatosság a cél. Egy olyan közeget, ahol kiteljesedhet az egyén potenciálja, megvalósíthatja az álmait egy támogató közösség segítségével.
------------------------------
Kulturális Klub

Rendszeresen alkalmat kívánunk különféle kulturális programokon való együttes részvételre. A megosztás, az együttlét gazdagítja a programot!
Gyere velünk koncertre, múzeumba, színházba.
Az aktuális programokról a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

------------------------------

Kiránduló Klub

Gyere velünk kirándulni! Havonta, két havonta elmegyünk együtt valahova Budapest környékén, hogy kiszellőztessük a tüdőnket, feltöltődjünk a Természet Átható Erejével.
Az aktuális kirándulás részleteiről a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

Translate »