Tag szeretnék lenni

Az Élj Tudatosan Könyvtár szolgáltatásait 2013. március 31-ig azok vehetik igénybe,  akik az Élj Tudatosan Közösség programjain rendszeresen részt vesznek és a Könyvtár használatának szabályait elfogadják és betartják.

 

A tagság feltétele egy a feltételeknek megfelelő könyv felajánlása a Könyvtár részére. Ezért cserébe a tag díjmentesen kölcsönözhet korlátlan számú könyvet (egyszerre egyet) egy évig.

 

Regisztrálás menete:

  1. A felajánlott könyv címének és szerzőjének elküldése e-mailen.
  2. Amennyiben a Könyvtár az Élj Tudatosan Közösség szellemiségének megfelelőnek találja a felajánlott könyvet (lásd feltételek), annak visszaigazolása után a könyvet a Könyvtár átveszi a „Könyvek el és visszavitele” elnevezésű pontnak megfelelően.
  3. A felajánlott könyv átadásakor a szabályzatot szükséges írásban elfogadni, valamint a szükséges adatokat megadni (e-mail cím, név, telefonszám).

 

Szeretettel várunk az Élj Tudatosan Könyvtárba!

Hírek

Kapcsolódás Tábor!
2019. október 18 – 20.

------------------------------

Újra Himalájai Túra !
2019. augusztus 18 – szeptember 07.

A Himalája egy csodálatos világba enged betekintést, miközben önmagunk határait és azon túli világot is tapasztaljuk. Akarva akaratlan, látásmódunkra, érzékelésünkre erőteljes hatással van ez a külünleges világ. Gyere, próbáld ki te is !
------------------------------

Álmodjunk Közösen!

Álmodtunk egy olyan világról melyben boldogan élhetünk. Ahol a megosztottság helyett a megértés, a tudatlanság helyett a tudatosság a cél. Egy olyan közeget, ahol kiteljesedhet az egyén potenciálja, megvalósíthatja az álmait egy támogató közösség segítségével.
------------------------------
Kulturális Klub

Rendszeresen alkalmat kívánunk különféle kulturális programokon való együttes részvételre. A megosztás, az együttlét gazdagítja a programot!
Gyere velünk koncertre, múzeumba, színházba.
Az aktuális programokról a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

------------------------------

Kiránduló Klub

Gyere velünk kirándulni! Havonta, két havonta elmegyünk együtt valahova Budapest környékén, hogy kiszellőztessük a tüdőnket, feltöltődjünk a Természet Átható Erejével.
Az aktuális kirándulás részleteiről a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

Translate »