Tanítások

 

Mi az élet értelme?

E kérdést szinte mindenki felteszi egyszer. Több ezer arra avatott filozófus, vallási képviselő, önmaga útját kereső gyakorló ad rá segítő választ, ki-ki a saját tapasztalása alapján.

Jelenlegi megértésünk alapján mindenkinek saját magának kell a választ meglelnie. Különféle tanítások segítenek, hogy ne tévelyedjünk el az Ösvénytől, ne vesszünk bele a mindennapok forgatagába, a műileg előállított elvárások erdejébe, hogy sok év múlva tegyük fel ismét a kérdést, s visszatekintve elpocsékolásnak érezzük a mögöttünk lévő éveket.

Inkább legyünk kitartóak, nézzünk őszintén a szívünkbe, s hallgassuk meg azt a halk hangot, mely mindig megmondja mit helyes tennünk.

Jó gyakorlást kívánunk!

Hírek

Kapcsolódás Tábor!
2019. október 18 – 20.

------------------------------

Újra Himalájai Túra !
2019. augusztus 18 – szeptember 07.

A Himalája egy csodálatos világba enged betekintést, miközben önmagunk határait és azon túli világot is tapasztaljuk. Akarva akaratlan, látásmódunkra, érzékelésünkre erőteljes hatással van ez a külünleges világ. Gyere, próbáld ki te is !
------------------------------

Álmodjunk Közösen!

Álmodtunk egy olyan világról melyben boldogan élhetünk. Ahol a megosztottság helyett a megértés, a tudatlanság helyett a tudatosság a cél. Egy olyan közeget, ahol kiteljesedhet az egyén potenciálja, megvalósíthatja az álmait egy támogató közösség segítségével.
------------------------------
Kulturális Klub

Rendszeresen alkalmat kívánunk különféle kulturális programokon való együttes részvételre. A megosztás, az együttlét gazdagítja a programot!
Gyere velünk koncertre, múzeumba, színházba.
Az aktuális programokról a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

------------------------------

Kiránduló Klub

Gyere velünk kirándulni! Havonta, két havonta elmegyünk együtt valahova Budapest környékén, hogy kiszellőztessük a tüdőnket, feltöltődjünk a Természet Átható Erejével.
Az aktuális kirándulás részleteiről a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

Translate »