Heng Der mester

Heng Der mester Malaiziában született, újságíróként kezdte pályafutását, majd a húszas évei második felében elkezdtek sarjadni az előző életében elültetett magvak, s ekkor szerzetessé vált, hogy kizárólag a tanításokkal foglalkozzék, és kibontakoztassa igaz természetét. 1992-ben a megvilágosodott Hsuan Hua mester tanítványává fogadta és a Tízezer Buddha Templomában segített az ifjú szerzetesek nevelésében, majd a Long Beach-i kolostorban volt apát. Ezután Hawaii-on 3 éves elvonuláson vett részt, majd Kaliforniába költözött, hogy támogassa az ott élő közösséget és tanítványait.

2010. decemberében elindított egy sorozatot, melynek keretében minden nap tanítást ad annak érdekében, hogy hallgatói mihamarabb elérjék a békés, örömteljes, ragaszkodásmentes életet, megszabadítva önmagukat minden szenvedéstől. Tanítása könnyen érthető és a mindennapi életbe átültethető, s bár ő buddhista szerzetes, a dharma, melyet átad vallástól függetlenül mindenkire vonatkoztatható.

Der mester tanítása az Igaz Tudatról (angolul magyar fordítással)

 

Hogyan tudunk gyakorolni egy Mester állandó jelenléte nélkül?

Hírek

Kapcsolódás Tábor!
2019. október 18 – 20.

------------------------------

Újra Himalájai Túra !
2019. augusztus 18 – szeptember 07.

A Himalája egy csodálatos világba enged betekintést, miközben önmagunk határait és azon túli világot is tapasztaljuk. Akarva akaratlan, látásmódunkra, érzékelésünkre erőteljes hatással van ez a külünleges világ. Gyere, próbáld ki te is !
------------------------------

Álmodjunk Közösen!

Álmodtunk egy olyan világról melyben boldogan élhetünk. Ahol a megosztottság helyett a megértés, a tudatlanság helyett a tudatosság a cél. Egy olyan közeget, ahol kiteljesedhet az egyén potenciálja, megvalósíthatja az álmait egy támogató közösség segítségével.
------------------------------
Kulturális Klub

Rendszeresen alkalmat kívánunk különféle kulturális programokon való együttes részvételre. A megosztás, az együttlét gazdagítja a programot!
Gyere velünk koncertre, múzeumba, színházba.
Az aktuális programokról a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

------------------------------

Kiránduló Klub

Gyere velünk kirándulni! Havonta, két havonta elmegyünk együtt valahova Budapest környékén, hogy kiszellőztessük a tüdőnket, feltöltődjünk a Természet Átható Erejével.
Az aktuális kirándulás részleteiről a levelezőlistán és az Arany Hegy Facebook profilján értesülhetsz.

Translate »